Halloween heks fotoshoot in bosrijk gebied

Halloween, je bent er gek op, of je haat het..

Ik moet eerlijk bekennen.. ik ben er nu gek op, maar dat heeft echt moeten groeien. Toen mijn dochter kleiner was vond ik Halloween met al dat bloed en horror maar niets, maar nu ze ouder is kan ik (samen met haar) er het plezier (van elkaar bang maken en laten schrikken) wel inzien. Ook hier in de buurt waar we wonen is Halloween in opkomst en worden de straten elk jaar meer en meer versierd en wordt er 1 dag ook gelopen door de kinderen langs de versierde huizen en halen ze echt veel snoep op. Sommige buurten doen echt met elkaar super hun best om er een horrorfeest van te maken door met geluid en lichteffecten te gaan werken. Super leuk om iedereen zo enthousiast te zien!

halloween fotoshoot

Een fotoshoot met vriendinnen of je eigen partner in Halloween stijl is steeds meer in opkomst hier in Nederland en is over komen waaien uit Amerika. Of je nu helemaal losgaat met smink op je gezicht en/ of je lichaam, een screemmasker wilt gaan dragen of liever een pompoen op je hoofd zet of als heks verkleed wilt gaan.. Alles kan en mag! haha.

Deze te gekke shoot heb ik een tijdje geleden gemaakt, maar ik vind het wel weer eens tijd worden voor een nieuwe serie!

Dus wil je samen met een vriendin gesminkt worden, of met een screem masker; zwarte jurk en netkousen een shoot doen?

I am your girl!! 

Ik heb in mijn client closet meerdere netkousen (grote en kleine mazen) en zwarte rokken en korsetten om te gebruiken tijdens de shoot!

, , , ,

Related Posts