Gestylde bridal boudoir reportage

Een Gestylde bridal boudoir reportage in mijn eigen kasteelstudio!
Al tijden wilde ik graag een portfolio shoot doen met als thema “bridal boudoir” of te wel… bruidsboudoir. Een fotosessie van jou, de aanstaande vrouw, in haar bruidslingerie met haar bruidsschoenen, bruidsjurk en sluier om op de grote dag cadeau te geven aan de aanstaande man in de vorm van een album of mooie print. Het cadeau wordt aan het begin van de dag cadeau gegeven als ’teaser’ aan de aanstaande man….

Ik plaatste een (bescheiden) oproepje in een facebookgroep voor Wedding Professionals aangezien ik nog nooit een gestylde shoot had georganiseerd en kreeg enorm veel super leuke reacties. Graag wilde ik namelijk dat de reportage net iets meer ‘Oempf’ kreeg door het te stijlen en te voorzien van leuke accessoires zoals schitterende bruidsbloemen en boeketten, maar ook mooie (en smakelijke) details zoals een bruidstafel met cake en fingerfood… En dat is zeker weten gelukt! Wat zeg nou zelf… bij een bruidsboudoir reportage/ bridal boudoir reportage hoort nu eenmaal ook al een beetje dat huwelijksdag gevoel toch??

Ondanks het korte tijdsbestek (ik wilde 3 weken later de reportage al gaan maken) en de drukke trouwmaanden waren er verschillende partijen die graag mee wilden werken aan de gestylde shoot. Dus dames… enorm bedankt voor al jullie hulp!

  • Yana Weverbos als (wedding) planner van Be-trouw-baar wedding planning
  • Fiona Kool als MUA
  • Henriet Deiman als model 😉
  • Angelique Etman van Bakverhalen verzorgde heerlijke cupcakes en fingerfood!
  • Annemarie Emod van AnnMariage wedding styling die verschillende kamers super mooi inrichtte en decoreerde!
  • Annemarie Kromhout Hoekstra van Bloemenservice Nederland die echt ONWIJS veel bloemen en bloemstukken meegaf!
  • Bruidshoek Leiden ook super bedankt omdat we last minute enkele bruidssetjes en te gekke schoenen mochten komen halen!
  • Marlien de Beer van Bridal-Bruidsjuwelen die hele mooie sierraden heeft gemaakt!

Ik ben zeer benieuwd wat jullie dan deze foto’s vinden…..

Bruidsbloemen en bruidsboeket bij bruidsboudoirreportage
bruidssierraden bij boudoirreportage
bruidsboudoir en bridalboudoir reportage

, , , , , , , , , , , , ,

Related Posts