Als boudoir fotografe vind ik het altijd leuk om nieuwe webshops te leren kennen die kleding en lingerie verkopen die binnen de boudoirfotografie goed toepasbaar zijn. In een eerdere blogpost heb ik deze shops al eens verzameld en blijf ik de gegevens ook aanvullen. Recentelijk kwam ik een oproep van Stefanie op facebook tegen, waarin ze gastbloggers en testers zocht voor lingerie en producten van haar website Lady Pleasure en ik gaf aan wel interesse te hebben om enkele lingerie items te reviewen en over te bloggen voor haar…

Na een paar keer heen en weer appen welke lingerie geschikt zou zijn voor boudoir fotografie kwam we tot een leuk setje; dat ik ook al heel snel ontving..

en vandaag blog ik over het eerste item… een zwarte body stocking. In een voorgaande blogpost schreef ik ook al over bodies, en teddies maar dat waren vooral de (sexy) kanten versies. Deze body is daarentegen juist een ‘simpele’ body van egale stof en met half lange mouwen. “Maar dat is toch helemaal niet sexy?” hoor ik jullie al zeggen… klopt; sexy is deze body misschien niet, maar in combinatie met knie hoge laarzen is het juist een super stoere body! En daar houd ik juist enorm van! niet elke foto hoeft sexy te zijn…. stoer en vrouwelijk is juist ook super mooi om vast te leggen. kijk maar:
(vanwege de corona crisis heb ik zelf model moeten staan voor de producten 😉 )

De body is gemaakt van 45% katoen; 45% Modal (geen idee wat dit precies is) en 10% elastisch. En vooral dat laatste is erg fijn. De body valt soepel op je huid en voelt niet zwaar en strak aan. het zit juist lekker los en voelt als een tweede huid. Extra handig zijn de drukknoopjes in het kruis, waardoor het makkelijk open en dicht gaat.

Lady Pleasure Webshop

De webshop is een Nederlandse webshop en bevat naast 31 pagina’s vol lingerie zoals bodies, kimono’s. catsuits en setjes ook speeltjes voor in de slaapkamer, maar ik heb ook hele gave Venetiaanse maskers gezien, waarvan ik er zeker eentje aan mijn assortiment ga toevoegen…


Voor jullie lezers van mijn blog is er zelfs een kortingscode aangemaakt, waarmee jullie maar lieft 20% korting krijgen op jullie bestelling!
Met code SweetBoudoir20 kun je dus heerlijk gaan shoppen vanaf vandaag!

Menu