Fotoproducten| Je hebt je boudoir reportage laten maken; wat doe je nu met de foto’s?

Je wilt graag mooie foto’s van jezelf, voor jezelf of als een te gek cadeau voor je partner. top idee! Maar nu is de grote vraag…
Hoe wil je deze foto’s ontvangen of geven? Wil je graag een schitterend album in een bewaardoos, wil je ze liever afgedrukt hebben in een passe partout en bewaren in een mooie glazen box, of ben je juist op zoek naar een stukje kunst aan de muur? Een van de gemaakte foto’s op plexiglas, of juist op geborsteld aluminium?

Moeilijk hè om zoiets te kiezen, zeker wanneer je nog niet eens weet welke foto’s jouw favoriet zijn en hoe de shoot is verlopen…
Daarom vind ik het belangrijk om je te adviseren in je zoektocht. Dit doe ik van te voren al een beetje door je een informatie email en prijslijst te sturen van de verschillende mogelijkheden, maar de begeleiding komt voornamelijk om de hoek kijken tijdens de In Person Sale (IPS). Ik nodig je namelijk 2 tot 3 weken na je reportage nogmaals uit in de studio om alle nabewerkte foto’s te komen bekijken aan de hand van een slideshow en een geweldig software programma waar je per foto je voorkeur voor kunt aangeven.
Na een eerste selectieronde gaan we de verschillende demoproducten er bij pakken en laat ik je zien wat de mogelijkheden zijn.

Waar je uiteindelijk ook voor kiest. Een ding is zeker: Je krijgt na afloop van je reportage een uniek en persoonlijk product in handen!

Enkele voorbeelden van producten die ik het afgelopen jaar voor klanten heb mogen verzorgen

Unieke lederen en linnen bedekte; digitaal opgemaakte albums in verschillende formaten en bewaarboxen

boudoir album als eindresultaat van een boudoir reportage
Prijs voor 20×20 album (linnen cover) met 20 foto’s en bewaarbox start bij €395,-

Schitterende glazen bewaarbox met afdrukken (10×15) in zwarte en witte passe partout:

glazen bewaarbox met afdrukken in passe partout
Keepsake box met 1o afdrukken in zwarte en witte passe partout begint bij €275,-

Wall art: een stukje persoonlijke kunst voor aan de (slaapkamer) muur

wall art, lijst, baklijst, plexiglas, fotolijst, fotoframe, canvas, aluminium, geborsteld aluminium,
Menu