Begin dit jaar schreef ik een blogpost over verschillende type fotoprojecten die je zou kunnen starten op 1 januari. Tevens schreef ik dat ik er zelf ook eentje wilde beginnen… Kun jij je nog herinneren welke dat dat was?…… precies!! De selfie challenge!

Focus op mezelf –> elke week een zelfportret

Omdat ik dit jaar de focus op mezelf; op zelflove en het groeien van mijn eigen bewustzijn wil leggen lijkt dit project me ideaal! Elke week bewust even tijd voor mezelf nemen en focussen op het maken van een leuke foto van mezelf. Het afgelopen jaar heb ik dat al wel een paar keer gedaan, maar door er een wekelijks item van te maken wil ik er dit jaar bewuster mee bezig zijn en de focus op mijzelf en mijn beeld van mezelf leggen.
Hoe ik het precies wil aanpakken weet ik nog niet, maar dat gaat hopelijk wel loslopen… Ondertussen zijn we al 3 maanden verder en is het tijd om de tussenstand op te maken… Ik heb gemerkt dat een week toch best wel snel omgaat en het daardoor best lastig is om elke week een foto van mezelf te maken en daar tijd voor vrij te maken. Maar toch mag ik niet klagen… Al ben ik wel een beetje de regels gaan verbuigen en heb ik ook foto’s die door iemand anders van mij worden gemaakt toegevoegd aan de selectie.

week 1

Deze week kreeg ik mijn nieuwe camera!! en natuurlijk moet die uitgetest worden haha.
Het leukste feature aan deze camera vind ik de mogelijkheid om via mijn telefoon de camera te kunnen bedienen! Ideaal voor het maken van selfies!

week 2

Soms kom je iets grappigs tegen op instagram en aangezien we toch in lockdown zaten had ik ideaal de tijd om te experimenteren…

week 3

Even lekker wandelen in het Panbos te Katwijk

week 5 en week 6

in week 5 probeerde ik een backlight foto te maken, maar man, dat was echt moeilijker dan ik dacht! Uiteindelijk heb ik het twee weken later met een model gedaan en ivp een laken heb ik folie gebruikt. Dat werkte wel een stuk beter, maar toch ben ik uiteindenlijk niet doorgegaan met deze fotostijl.
In week 6 heb ik geoefend met een flitslamp om ‘lamellen’ effect te krijgen …. geleerd dat de ruimtes tussen de lamellen kleiner gemaakt moet worden wil je het effect duidelijk kunnen zien…

week 7

Een nieuwe jurk binnen is natuurlijk een nieuwe profielfoto maken!! haah

week 8

Tijd voor een leuke foto met 1 van mijn favoriete jurken die standaard in de studio hangen

week 9

na een dag shooten is het even tijd voor ontspanning 😛

Week 10

Een body onder een blazer… het staat zo leuk, maar ik draag het eigenlijk nooit. Tijd om daar maar eens verandering in te brengen dacht ik zo!

week 11

Wee een nieuwe jurk binnen om te gebruiken in de studio. Deze is super goed te combineren met een body!

week 12

Nog net voordat het ging waaien en stormen kwamen we deze mooie bloesemboom tegen… Dus MOESTEN er weer even leuke foto’s gemaakt worden. Dametje lief is helaas niet meer echt zo van de foto’s maar eentje met mama kon er gelukkig nog net van af…

week 13

Bij de blauwe jurk uit week 11 zat ook een paarse levendel kleurige jurk inbegrepen… Die moet natuurlijk ook even op de foto gezet worden om aan mijn klanten te kunnen laten zien…

week 14

Dat raam…. ik ben gek op het licht dat er doorheen komt en dat ik geleerd heb het goed te kunnen lezen..

De komende weken/ maanden zal ik deze blogpost blijven updaten met mijn selfies…

Menu