De Adventskalender/ aftellen tot de kerstdagen. Wie kent ze niet en heeft ze als kind zijnde ook niet gehad gevuld met chocolade of een klein speeltje.
Maar…. Nu zijn wij volwassen en dan kunnen we toch echt niet meer aankomen met een kinder chocolade adventskalender toch??
gelukkig is daar de oplossing!

De AdventsKalender van SweetBoudoir Photography

Heb je het afgelopen jaar een mooie boudoir reportage van jezelf laten maken bij mij en ben je nog op zoek naar een leuk cadeau voor je partner? Denk dan eens aan dit cadeau idee.
De adventskalender, gemaakt met foto’s uit je eigen reportage! Kies 13 of 14 foto’s uit je eigen serie en ontvang deze op formaat 15×15 met 14 bijpassende kanten enveloppen. Geef voor elke dag voor kerst 1 envelop aan je partner en zeg verder niets… Op dag 14 (24 december) geef je de laatste envelop. Hier kan de laatste foto in zitten, of een aanwijzing voor een groter cadeau; net wat je zelf leuk vindt om te geven. Denk bijvoorbeeld aan een glazen bewaarbox waar de foto’s in bewaard kunnen worden; een mini of maxi album of een giftcard voor ZIJN reportage volgend jaar 😉

Wil je meer informatie over deze adventskalender; stuur me dan een mailtje op info@sweetboudoir.nl

Adventkalender van SweetBoudoir Photography kerstcadeau idee voor partner

De adventskalender gebaseerd op 50 shades boeken

Kies je liever voor een ander type adventskalender, dan is deze; gebaseerd op de wel bekende 50 shades boeken en films ook een goede aanrader!
Het bevat namelijk maar liefst 24 teasende speeltjes die gebruikt kunnen worden in jullie boudoir….

Voor deze box moet je echter wel iets dieper in je geldbuidel tasten, want het moet uit Engeland overkomen en kost £200 (€175,–), maar hier is het te bestellen incl. Internationale verzending! Ik ben benieuwd of iemand van mijn volgens het aandurft om deze adventskalender aan te schaffen….

50 shades adventkalender

De adventskalender van BeerWulf

DE adventskalender voor je partner… 24 overheerlijke flesjes en blikjes bier.  Het blijft nog even geheim welke bieren er in het Beerwulf Advent Pack zitten, maar één ding is duidelijk; het aftellen naar Kerst was nog nooit zo leuk. De bieren zijn echter niet per stuk verpakt, zodat je ze direct in de koelkast kunt zetten. Door elke dag een ander vakje open te maken leer je wel speciaal bier je die dag mag ontdekken en proeven. Deze Adventskalender is hier te bestellen.

adventskalender beerwulf

De Rituals Adventskalender

Een echte adventskalender voor dames! Vorig jaar had ik deze voor mezelf als kerstpakket gekocht en ik vond het heerlijk! Nog steeds heb ik er enkele producten van staan, maar de meeste zijn al gebruikt. De kaarsen die er vorig jaar in zaten vond ik echt heerlijk ruiken en hebben lang de studio een heerlijke kerstgeur gegeven… Dat doet mij denken… ik steek zo nog even een lekkere Scentse chip geurkaars aan  voor de reportage die met een uurtje gaat beginnen. Met deze adventskalender verwen je jezelf als vrouw zijnde, of verwen jij je partner, als je het geeft aan je vriendin, zeker mee! Bekijk hier de inhoud!

adventskalender rituals

De Adventskalender van Faye Jewelry’s Die is gaaf!!

Wil je helemaal voor verwennerij gaan tijdens de kerstdagen (of eigenlijk al VOOR de kerstdagen) dan is deze adventskalender een musthave! Het bevat meerdere kettingen, armbanden en zelfs een horloge! Schitterende sierraden die de vrouw maar al te graag krijgt. Toch?? Hier vind je meer informatie en de mogelijkheid tot pre-ordering.

Adventskalender met sieraden
Adventskalender met sieraden

De Adventskalender vol gereedschap

Heb je een Doe-het-zelver in huis, dan is deze WERA adventskalender misschien wel een geschikt cadeau. Achter elk deurtje gaat in dit geval een stukje gereedschap schuil totdat je op de laatste dag voor kerst, de Advents, een compleet setje hebt… Bekijk hier wat er in zit.

Menu