Singles Day fotoshoot voor dating site

Dag van | SinglesDay

11/11 Singles Day… Er ligt wel een beetje een negatieve; droevige toon in die benaming, of niet? SinglesDay… Dag voor die persoon die alleen is…. geen metgezel heeft… niemand om zich heen heeft…de Single… Tot op bepaalde hoogte is dat dan ook wel waar.. Toch is het ook de dag dat je mag vieren dat je een trotse en gelukkige single bent. Hier in Nederland is SinglesDay vooral een commerciële dag, maar in Aziatische landen wordt het echt gezien als een grote feestdag.

Ontstaan Singles Day

Er zijn verschillende verhalen over het ontstaan van SinglesDay

Sinds 1993 wordt SinglesDay al gevierd in China. Toen groeide op verschillende Chinese Universiteiten en andere scholen de dag 11 november uit tot de dag waarop vrijgezelle mannen hun Single bestaan gingen vieren, maar eigenlijk met de noodzaak, omdat er nog altijd een overschot aan mannen is in China, dat zij lieten zien aan de vrouwen op hun school, dat ze nog Single waren en hoopten op een match. De vier 1en in de datum staat dan ook voor het vrijgezellenbestaan; 1 staat immers voor single; alleen zijn. 4 vrijgezelle Chinese studenten zouden begonnen zijn met een plan te bedenken voor het organiseren van feest avonden om zo single mannen en vrouwen bij elkaar te brengen. De vier enen (11/11) zou daarom staan voor de vier vrijgezelle mannen.

Het tweede verhaal heeft echter een droevige basis. Hierin wordt juist verteld over een Chinese jongen die zijn vriendin verliest doordat ze komt te overlijden. Het verlies en haar leven viert hij op zijn verjaardag, 11 november, door het aansteken van kaarsen op het dak van de universiteit waar ze elkaar hebben leren kennen. Vier van zijn vrienden komen bij hem zitten om zijn verdriet te delen. Daarmee wordt gezegd dat de helende werking van de viering voor iedereen die alleen is voordeel kan hebben en positief licht geeft in dokere dagen.

Cadeau geven aan jezelf.

Een belangrijk onderdeel van Singles day is het geven van cadeautjes aan of het verwennen van jezelf. Zowel stenen winkels als webwinkels haken hier super goed op in! Want ook zij zien immers dat er steeds meer geld wordt uitgegeven aan cadeautjes voor anderen, maar zeker ook aan cadeautjes voor jezelf. Ondanks dat je in een relatie zit, ben jij nog steeds een individueel, iemand die ook afzonderlijk gezien mag worden en dus ook af en toe verwend mag worden.

En daar ben ik het eigenlijk best wel mee eens! Veel mensen vergeten zichzelf en plaatsen de leden uit het gezin, of vrienden, voor of boven zichzelf. Denk daar maar eens over na. Wanneer heb jij echt eens iets voor jezelf gedaan, of gekocht?

Singles Day fotoshoot voor dating site

Jezelf graag een mooi cadeau geven?

Denk dan eens aan een geweldige boudoir fotoreportage van jezelf! Je mag jezelf zeker wel eens in de spotlights zetten en door het boeken van een boudoir shoot laat je jezelf een ochtend heerlijk onderdompelen en kom je even helemaal tot rust en tot bezinning. Je zult zien dat de foto’s super mooi zijn en dat ook jij aan jezelf mag denken. Elke keer wanneer je dan weer terug kijkt in het album of naar de wanddecoratie zul je jezelf er weer aan herinneren.

Dus verwen jezelf vandaag op singles day en boek alvast je eigen geweldige shoot voor 2024!
Als je mij vandaag een mailtje stuurt met als onderwerp Singles Day shoot dan krijg je bij je boeking een Folio boekje met de drie mooiste foto’s uit je shoot van mij cadeau!! 

, , , , , , ,

Related Posts