Voor bedrijven wordt het steeds belangrijker om via internet; een eigen website en de verschillende social media platformen vindbaar, maar vooral zichtbaar te zijn. En om zichtbaar te zijn heb je goede (profiel) foto’s nodig. Foto’s die de image van je bedrijf en van jezelf duidelijk in meerdere beelden laten zien, want 1 foto zegt immers veel meer dan 1000 woorden.
Bij SweetBoudoir Photography bent u zeker aan het goede adres wanneer u graag mooie sprekende bedrijfsfoto’s en Business portretten wilt laten maken. Business portretten zijn namelijk een zakelijke fotoimpressie van uzelf en uw bedrijf; volledig op uw bedrijf aangepast. Als fotografe zijnde maak ik onderscheid in zakelijk (studio) portretten, locatie portretten en bedrijfsfotografie.

Zakelijke studio portretten

Zakelijke studio portretten zijn ideaal voor het maken van foto’s die gebruikt gaan worden op bedrijfswebsites, profielpagina’s ter introductie van medewerkers, de verschillende nieuwsbrieven of persberichten die het bedrijf verstuurd. Deze portretten worden hoofdzakelijk in de studio gemaakt met een witte of zwarte achtergrond, maar andere kleuren zijn eventueel in samenspraak mogelijk.

Locatie portretten

Bij locatie portretten is niet alleen de geportretteerde persoon een belangrijk element in de foto; de omgeving en eventuele attributen die gebruikt worden voor het maken van van de foto zijn eveneens van belang. Het versterkt de boodschap dat u als bedrijf wilt uitdragen naar uw potentiële klanten. Zo kunnen er portretten in de buitenlucht gemaakt worden, maar ook binnen in het bedrijf zelf, waarbij werkzaamheden bijvoorbeeld in scene worden gezet.

Zakelijk portret in industriele studio
€ 399,-

 • Goed telefonisch voorgesprek over het doel van de fotoreportage en waar de foto’s voor gebruikt gaan worden
 • Keuze voor achtergrond(en) en kledingwissel
 • * Uitgebreide portretsessie van 2 uur, met mogelijkheid tot wissel van kleding en achtergrond
 • PDF bestand met nabewerkte foto’s voor keuze in digitale bestanden
 • Inclusief afwerking van 5 digitale bestanden naar keuze
 • Inclusief huur van de locatie voor 2 uur

Portretreportage op locatie
€ 299,-

 • Telefonisch voorgesprek over locatie en kleding advies
 • Fotosessie van ongeveer 1 uur op 1 locatie
 • PDF bestand met nabewerkte foto’s voor keuze in digitale bestanden
 • Inclusief afwerking van 5 digitale bestanden naar keuze

  ^ Excl. reistijd en -kosten vanuit Voorhout naar een locatie
  ^ Visagie is eventueel los bij te boeken