droom Reportage Bucketlist 2024

Boudoir reportage

Ook voor het komende jaar heb ik weer een fotografische bucketlist voor mezelf opgesteld met onderwerpen die en locaties waar ik graag zou willen fotograferen in dit jaar. Wie weet kun jij mij helpen een van deze bucketlist items af te strepen. Neem als dat zo is zo snel mogelijk contact met mij op, zodat we de shoot kunnen inplannen!

1. Tulpenveld

Graag zou ik dit jaar eens een mooie avondshoot bij ondergaande zon willen doen in een tulpenveld met een of meerdere van deze gave jurken! Ik zoek dus contact met een bollenboer die zijn veld beschikbaar stelt (uiteraard met de grootste zorg voor de bloemen) of leuke locaties zoals pluktuinen.

2. Cowgirl shoot

Ik ben gek op country looks en muziek (Florida Georgia Line enkele andere country zangers staan dan ook regelmatig op!). Vroeger heb ik zelfs een tijdje op linedance gezeten.. ja echt! Ik ben nogsteeds gek op deze stijl en wil daarom graag die kant op in mijn fotografiestijl.
Denk qua looks vooral aan cowboy laarzen, een mooie hoed en een spijkerbroek met wijd uitlopende pijpen of een gave tulle of ciffonjurk (heb ik in eigen bezit).
In 2023 heb ik al reeds een cowgirl shoot gedaan in boudoir stijl, maar bij de reportage die ik nu in gedachten heb, wil ik echt focussen op de looks en stijl. Dus met kleding en accessoires zoals een Pick-up truck en oude schuur of buitenlocatie met country fibes.

3. Buiten boudoir geinspireerde reportages met een spirituele of hollistische insteek, waarbij natuur en bomen naast het vrouwelijk schoon de hoofdrol spelen.

Voor mij zijn de natuur en het vrouwelijk schoon nauw met elkaar verbonden. Beide tonen een unieke en fragiele schoonheid en deze schoonheid wil ik komend jaar graag veel meer gaan vastleggen om mooie locaties in bosrijke gebieden en bij mooie verscholen meertjes. Weet jij een unieke locatie in Nederland voor je eigen shoot. Laat het me weten! Ik kom graag naar je toe.

Related Posts

Niets gevonden.