Boudoir reportage van een vrouw –> De shoot van Miss A.

Een tijdje terug alweer is deze mooie dame – Miss A. – Bij mij in de studio geweest voor haar boudoir reportage. Ik heb al wel eens vaker verteld dat ik mijn klanten altijd een inspiratiebord laat maken om van te voren te kunnen zien welke stijl zij graag terug willen zien in hun foto’s. Want er zijn immers heel veel verschillende stijlen te bedenken… Ook miss A. stuurde mij een inspiratiebord waaruit bleek dat ze graag een rustige, huiselijke en tikkeltje romantische sfeer in haar foto’s terug wilde zien…

Volgens mij heb ik deze wens wel aardig kunnen weergeven in haar foto’s. Vinden jullie ook niet?

Ook interesse in een boudoir reportage voor jezelf? Neem dan snel vrijblijvend contact met mij op via email of telefoon.
Info@sweetboudoir.nl | 0653761082 | Facebook

, , , ,

Related Posts