boudoir reportage in badkamer

stomende boudoir reportage onder de douche

een stomende boudoir reportage onder de douche… zou jij dat aandurven? Of heb je juist geen idee waar je aan moet denken bij deze gekke vraag die ik je stel?
het is ook een gekke vraag hoor; dat geef ik toe, maar toch zijn er klanten die dit heel erg gaaf (en een tikkeltje spannend) vinden om te laten fotograferen. Tuurlijk kan ik naar jullie toe komen en in jullie eigen badkamer komen fotograferen, maar wist je dat dit ook gewoon in mijn eigen studio kan!! Dat ik hier de mogelijkheid heb om een badkamer(deur) na te maken en jullie kan fotograferen in deze geweldige setting voor jullie eigen stomende boudoir reportage onder de douche!

Binnenkort – na alle Corona ellende – ga ik een leuke mini sessie dag organiseren om ook jullie te kunnen fotograferen in deze setting… Voor nu laat ik jullie graag al een paar gave beelden als voorbeeld zien…

, , , ,

Related Posts