boudoir reportage in netkousen

Boudoir reportage Miss J.

Vorig jaar heb ik maar liefst 76 shoots mogen verzorgen ondanks de meerdere lock downs en dus wekenlang geen werk mogelijkheden als contactberoep…
Een van deze te gekke shoots die ik mocht maken was de shoot van Miss J.

Een shoot beginnen we altijd lekker makkelijk en ontspannen in kleding; vaak een mooie chique jurk, maar soms ook een stoere spijkerbroek en t-shirt. Net wat het beste bij de dame zelf past…

Daarna vervolgen we de shoot vaak met een blouse van partnerlief, of jezelf of een kanten blouse die in de studio voor gebruik aanwezig is met een mooi lingeriesetje er onder.

Shoots kunnen spannender gemaakt worden door er accessoires zoals parelkettingen; handboeien of een leggbar aan toe te voegen…

Of wat dacht je van netkousen met of zonder string er onder… Ook netkousen heb ik verpakt in de studio liggen en krijg je na afloop van de shoot zelfs mee naar huis!

En uiteraard wordt ook altijd het grote raam gebruikt voor enkele schitterende poses….

ben je geïnspireerd geraakt door deze foto’s en zou je zelf ook graag een shoot willen boeken? Neem dan snel contact met me op, want ik ben standaard 2 maanden vooruit al volgeboekt! Ik fotografeer op donderdagen en vrijdagen en 1x per maand op de zaterdag.
Je kunt me bereiken op email: info@sweetboudoir.nl | via telefoonnummer 0653761082 (tijdens kantooruren beantwoord ik appjes en mailtjes) of via het contactformulier op de website | instagram | VIP facebookgroep |

, , , , , ,

Related Posts