Boudoir reportage in een hotelkamer/ Through-back Thursday

Mijn eerste zelf geschoten boudoir reportage was deze reportage van een vriendin in 2015! Bianca en Roy hadden mijn eigen boudoir foto’s gezien op Facebook en mijn verhaal op deze website gelezen en waren enorm geïnspireerd geraakt daardoor. Het leek Bianca leuk (of was het eigenlijk meer Roy zijn idee??) een mooie reportage van zichzelf te laten maken en dus vroegen ze of ik het wilde doen. Natuurlijk greep ik deze kans met beide handen aan en was de eerste boudoir shoot uit mijn handen geboren!

In de afgelopen jaren heb ik veel geleerd over belichting; heb ik leren kijken naar lichtinval en naar de ontelbare poses die mogelijk zijn. Ik kan zeker wel zeggen dat ik gegroeid ben in mijn kunnen, maar ook met deze foto’s ben ik tevreden. Er hangt er zelf eentje van groot in de studio op plexiglas!

Hotelkamer of fotostudio?

Aangezien Boudoir fotografie een Niche is waar ik enorm graag in verder wil gaan en zeker nog in wil groeien heb ik de opdracht met beide handen aangenomen. Omdat Roy en Bianca een mooie hotelkamer in de buurt van mijn studio hadden geboekt hebben we daar afgesproken en hebben we Roy de deur uit gestuurd, zodat Bianca en ik het rijk alleen hadden 😉
Een hotelkamer met een mooi bed, een mooie badkamer of mooie ramen is dan ook zeker meer dan geschikt voor een reportage. Graag zelfs!! Want dat geeft juist meer sfeer en kracht aan de foto’s vind ik zelf.

Het begin is altijd wat onwennig, dus vandaar dat we ook eigenlijk altijd beginnen in kleding; een groot vest of een mooie (sexy) jurk. Even elkaar aftasten en kijken hoe het voelt. Wennen aan het krijgen van opdrachten en het poseren. En wanneer de draai is gevonden gaan we langzaam over naar lingerie foto’s.

Ik ben in ieder geval zeer tevreden met de foto’s en volgens mij zijn Roy en Bianca dat zelf ook 😉

Boudoir reportage in een hotelkamer
Boudoir reportage in een hotelkamer
Boudoir reportage in een hotelkamer

SaveSave

, , ,

Related Posts

1 reactie. Reactie plaatsen

  • Echt een leuke en mooie website geworden margriet!
    Hopen dat je veel shoot mag doen! ! Wij zijn super tevreden over de foto’s. Kan niet beter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.