Roy, De man van Bianca, vaste klanten en zeer goede vrienden van me, appte me op een avond met de vraag of ik ook wel een mooie Boudoir reportage van zijn vrouw wilde maken. Ze hadden mijn foto’s gezien op Facebook en mijn verhaal op deze website gelezen en waren enorm ge├»nspireerd geraakt daardoor. Het leek Bianca leuk (of was het eigenlijk meer Roy zijn idee??) een mooie reportage van zichzelf te laten maken; alleen niet bij de fotograaf die Roy in eerste instantie had uitgekozen…. Sommige dames vinden het toch fijner om zich letterlijk en figuurlijk bloot te geven bij en vrouw dan bij een man voor de lens. Op zich kan ik dit begrijpen, al heb ik er toen der tijd wel voor gekozen mijn reportage bij een mannelijke collega fotograaf te laten maken; mede omdat ik eigenlijk vrij weinig vrouwelijke boudoir fotografen ken.

Hotelkamer of fotostudio?

Aangezien Boudoir fotografie een Niche is waar ik enorm graag in verder wil gaan en zeker nog in wil groeien heb ik de opdracht met beide handen aangenomen. Omdat Roy en Bianca een mooie hotelkamer in de buurt van mijn studio hadden geboekt hebben we daar afgesproken en hebben we Roy de deur uit gestuurd, zodat Bianca en ik het rijk alleen hadden ­čśë
Een hotelkamer met een mooi bed, een mooie badkamer of mooie ramen is dan ook zeker meer dan geschikt voor een reportage. Graag zelfs!! Want dat geeft juist meer sfeer en kracht aan de foto’s vind ik zelf.

Het begin is altijd wat onwennig, dus vandaar dat we ook eigenlijk altijd beginnen in┬ákleding; een groot vest of een mooie (sexy) jurk. Even elkaar aftasten en kijken hoe het voelt. Wennen aan het krijgen van opdrachten en het poseren. En wanneer de draai is gevonden gaan we langzaam over naar lingerie foto’s.

Ik ben in ieder geval zeer tevreden met de foto’s en volgens mij zijn Roy en Bianca dat zelf ook ­čśë

Boudoir reportage in een hotelkamer
Boudoir reportage in een hotelkamer
Boudoir reportage in een hotelkamer

SaveSave

1 Comment. Leave new

  • Echt een leuke en mooie website geworden margriet!
    Hopen dat je veel shoot mag doen! ! Wij zijn super tevreden over de foto’s. Kan niet beter!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed

Menu