Benieuwd naar de Betekenis van de kleur van je lingerie? Lees dan deze blog door en maak je eigen keuze!

Zwart en wit zijn de meest gebruikte kleuren door de dames als het gaat om kleur van de lingerie die gedragen wordt door de vrouwen in het algemeen en in het bijzonder tijdens een boudoir reportage. Toch raad ik de dames ook altijd aan om een gekleurd setje mee te nemen, juist om niet ‘standaard’ te zijn, maar jezelf er speciaal uit te laten zien op de foto’s.

wist je dat de kleur van je lingerie een betekenis heeft?

Rood: Het dragen van een rood lingerie setje brengt bijvoorbeeld geluk bij de start van het nieuwe jaar. In meerdere Zuid-Europese landen zoals Italië en Spanje is het een traditie om een rood setje te dragen op oudejaarsavond. de kleur rood staat voor romantiek en passie namelijk. Dus als je op oudejaarsavond rode lingerie draagt kun je veel geluk in de liefde verwachten in het nieuwe jaar is het geloof…

Rode lingerie is een must have voor tijdens een lingeriereportage

Geel: in oa de aziatische cultuur staat geel (of goud) voor welvaart en succes, terwijl in andere landen geel juist ook kan staan voor haat en negativiteit, maar laten we bij lingerie maar van het positieve uit gaan toch?
Ook deze kleur lingerie is ontzettend mooi om te fotograferen; zeker bij een gebruind lichaam om een getinte huidskleur komt oker geel erg mooi over.

Roze: Draag een roze lingerie setje tijdens de jaarwisseling als je nog op zoek bent naar de liefde van je leven, want de roze kleur zal in het nieuwe jaar zorgen voor geluk in de liefde. Vrouwen die deze kleur dragen zijn volwassen, maar hebben toch behoefte aan de bescherming van een partner.

Zwart: De zwarte kleur wordt vaak gezien als pittig en vurig. Dames die veel zwart dragen hebben een zwoele kant die ze graag laten zien aan mannen en daarmee willen verleiden. Ze zijn heel sensueel en winden er geen doekjes om. Er schuilt vaak een ondeugend kantje in hen en ze houden wel van experimenteren… dus dames… bij zwarte lingerie slaan de mannen op hol 😉

Menu