boudoir reportage in oud industrieel bedrijfspand omgeving Delft

Badass Boudoir foto’s van Miss M.

Boudoir reportage

Een van de gave daglicht studio’s waar ik graag gebruik van maak voor het fotograferen van te gekke boudoir foto’s staat in Rijswijk. Ik kan in deze ruimte heerlijk mijn ei kwijt en verschillende stijlen neerzetten met de props die er staan. De ruimte is 500M2 groot en van beide kanten voorzien van mooie ramen. Op de dag van deze shoot was het wat bewolkt, waardoor er meer defuse licht was (wat ik eerlijk gezegd wel fijn vond). Maar ik heb tijdens een andere shoot ook gemerkt hoe gaaf het licht kan zijn als de zon vol schijnt en je vooral stoere rimlichtfoto’s kunt maken.

Dit is het resultaat van de shoot met de stoere Miss M.

Is je interesse gewekt om een eigen shoot te boeken, stuur me dan zo snel mogelijk een berichtje via info@sweetboudoir.nl of app me op 0653761082 tijdens kantooruren.

, , ,

Related Posts